středa 22. února 2023

Psychosomatika těla: Krk

Krk odděluje hlavu od trupu a v jeho středu se nachází energetické centrum řeči, upřímnosti a pravdy.
Stav krku, jeho vzhled a funkce jsou tedy spojeny s tím, jak se projevujeme hlasem, poukazující na to, zda jsou naše slova a zvuky v souladu s energií na základě které jsou projeveny.
Na problémy s pocitovou upřímnosti poukazuje zejména přední část krku, ohryzek, hlasivky, krční uzliny, související lymfatický systém, stav štítné žlázy atd.
Zadní část krku, krční páteře pokazuje na náš životní postoj, zda je uvolněná a vzpřímená a nebo zatuhlá a pokřivená díky strachu a potřebě věci neustále kontrolovat, ovládat a sledovat díky chybných naučeným postojům z výchovy.
Problémy na přední části krku, jako jsou zvětšené uzliny, krční mandle, angíny, problémy s hlasivkami a štítnou žlázou, poukazují jak na silně přetížená játra, tak jsou zde obvykle přítomny energetické blokády nedoprožitých energii z minulých inkarnací z různých forem škrcení, mučení, řezání, propichování, z různých poprav atd., díky kterým jsou v těchto místech zánětlivé oblasti a díky chybnému nastavení v projevu se zde neustále zachytává jaterní horko a celý tento stav vyúsťuje do ze systémové medicíny známýchch chronických potíží.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.