pondělí 19. prosince 2022

Duchovní probouzení

Duchovní probuzení je konečným stádiem duchovního vývoje každé duchovní bytosti, která dosáhla svého evolučního milníku sebepoznávání. Je stavem plného procitnutí z iluze zapomění na sebe sama na svou vlastní duchovní podstatu do vědomí a souvisejícího uvědomění vlastní duchovní bytosti, rozpomenutí se na svůj duchovní původ, duchovní kvality, záměry, prožitky a zkušenosti z minulých inkarnací.
Tomuto stavu předchází postupný proces duchovního probouzení, který má u každé bytostí individuální průběh a gradaci, nicméně jsou zde vnímatelná podobenství prožitků, pocitů a zkušeností.
Typickými znaky a signály duchovního probouzení je výkyv v zaběhlém životním rytmu, kdy dochází ke ztrátě energie, častá vyčerpávání, dostavují se všemožné nepříjemné tělesné pocity na všech možných částech těla. Objevují se stavy horkosti a chladu, kolísavý tlak, dušnost, trávící a zažívací potíže, bolesti svalů, kloubů, páteře. Často se objevují různé strachy, úzkosti, deprese. Člověk je zmatený ze spousty dříve nepoznaných pocitů a vjemů, snažící se pochopit svou naučenou logikou a souvisejícími životními postoji důvody toho všeho co se mu právě děje. Může docházet k neustálému zahlcování různými typy myšlenek.
Tento stav může být dál prohlouben různými sny, které dotyčného spojují s různými životními a vztahovými tématy. Mohou se dostavovat stavy, kdy vnímáme jak se cítí lidé kolem nás a čím více se cítí nepříjemně, tím více nás to vyčerpává, což může vést až k dočasné potřebě se separovat a stranit přítomnosti ostatních.
Všechny tyto věci pouze a jen signalizují nastartování silných procesů čištění a léčení těla se snahou kontinuálně uvolňovat potlačené energetické blokády a signalizovat dotyčnému jeho nepřirozené životní postoje a nastavení.
Takto nastartovaný člověk si obvykle připadá jako na houpačce, chvíli je mu lépe a chvíli hůř a zoufalé hledá nějaké uchopitelné věci které by mu pomohli zlepšit jeho stav.
Na počátku většina lidí propadne strachu a panice a obvykle si udělá povinné poznávací kolečko po všech možných lékařských specialisrech, kde jim je předkládáno, že se jim nic vážného neděje.
Postupná netrpělivost lékařů obvykle dovede dotyčného k branám psychiatrické péče, kde jsou mu pro jeho neuchopitelné a obšírně vysvětlitelné stavy nabídnuty odpovídající tlumící medikace.
Zde stojí dotyčný na rozcestníku volby, zda se nechá vtáhnout do dalších zkušeností a nebo se odevzdá alternativním medicínským směrům a souvisejícím životním nabídkám, které ho postupně přivedou blíže k duchovní podstatě jeho aktuálních problémů.
Z vlastních zkušeností mohu všem, kteří procházejí těmito fázemi probouzení, doporučit, začít se zabýt prací s vlastními pocity, primárně těmi nepříjemnými, začít využívat všemožné typy terapií které se zabývají prací s traumaty, vztahovými problémy, psychosomatikou fyzických projevů nemocí.
Dříve nebo později se váš stav stabilizuje a skrze převzetí zodpovědnosti za vlastní zdraví a souvisejícíc tělesné pocity budete mít mnohem větší pocit sebevědomí a uvědomění si toho kdo jste, jak funguje vaše tělo, že si dokážete poměrně dobře pomoct sami a pokud si nevíte rady tak vám život vždy nabídne a přivede do cesty odpovídající pomoc.
Pochopíte jakým způsobem je vám signalizován váš přístup k sobě, k vlastnímu životu, abyste se mohli postupně zcela uzdravit a narovnat do vlastní přirozenosti a původních hodnot ve vašich vztazích.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.