sobota 17. prosince 2022

Tvůrce vlastní reality

Pojem tvůrce nebo tvůrce vlastní reality je dnes jedním z často používaných magických pojmů, který uvádí člověka do představ, že si může stvořit lepší život než skutečně má. Vnímám, že spousta nadšenců se domnívá, že přijetím tohoto pojmu za své se jím odemyká potenciál neomezených možností magické realitní tvorby skrze jejich přání a myšlenky.
Abychom význam tohoto pojmu pochopili, tak je potřeba si uvědomit jaká je naše aktuální duchovní pozice ve Stvoření, související realita a pravidla v ní.
Tvůrce vlastní reality v původním významu, znamená mít stvořitelské schopnosti a nástroje tvoření a k tomu odpovídající svobodnou vůli převzít zodpovědnost za právě probíhající životní děj a schopnost manifestovat veškerou realitní tvorbu okamžitě v přítomném okamžiku v aktuálním realitním prostoru.
Tyto schopnosti mají ve své podstatě stvořitelské kolektivy duchovních bytostí ve Stvoření v dimenzích 13 - 15D, stvořitelé života. Tyto kolektivy tvoří do časové matice života 1 - 12D, do realit hmotného projevu životní děj.
Všechny bytosti které se prožívají v nižších realitách hmotného projevu mohou již předpřipravený děj v souladu se zákony božího řádu přijímat, ovlivňovat a zasahovat do něj na základě jejich svobodné vůle a vyšším záměrem daných možností, vlastností aktuální reality ve které se prožívají.
Čím nižší dimenze, větší materiální hustota, tím jsou zde nižší možnosti svobodné vůle i omezenější fyzikální vlastností reality.
V dimenzích 1 - 3D uhlíkové reality, kde probíhá duchovní vývoj duší není svobodná vůle žádná, je zde pouze možnost svobodné volby v předem připraveném učícím nápravném ději.
Životní děj je zde v odpovídající učící variantě vibračně přitahován na základě sebelásky dané duchovní bytosti, která si v každé situaci pouze neustále volí další a další učící situace.
V naší aktuální realitě je tedy poplatnější výráz "Volitelé vlastního životního děje", neboť realita ve které náš životní děj probíhá již byla stvořena dávno před naší první inkarnací se všemi potřebnými parametry a nastaveními, tak aby odpovídala potřebám pro duchovní vývoj odpovídajících typů duchovních bytostí.
Ověřit si tento stav lze jednoduchým způsobem. Pokud si budeme něco do života přát, co není v souladu s pro nás aktuálně probíhajícím učícím dějem, tak se to prostě nestane. Nesplní se nám tedy cokoliv co bychom si aktuálně přáli a už vůbec né v přítomném okamžiku.
Přání která jsou součástí možných učících předvoleb i tak podléhají životním synchronicitám a jsou realizována až v okamžiku kdy je pro ně určen odpovídající čas.
Tam kde jsme relativně svobodní a kde opravdu jsme tvůrci, je interakce s našimi těly a s nimi spojené příme ovlivňování fyzické reality, což může každý povětšinou okamžitě manifestovat a dokázat, že tomu tak je. Zbytek podléhá naprosto vůli vyššího záměru vlastníků učící reality a individuálním duchovním záměrům jednotlivých bytostí.
Je potřeba si uvědomit, že v naší učící realitě se máme učit sebelásce a lásce k ostatním skrze naše fyzická těla v aktuálně probíhajícím životním ději a reflektovat duchovní signály kolem sebe a na našich tělech, které korigují náš odklon od vlastní přirozenosti a souladu se zákony Stvoření.
Pokud chceme mít příjemnější a přirozenější život je potřeba změnit sebe, svá vlastní nastavení a sebepotlačení, díky kterým se neustále cyklíme v opakovaných učících scénářích a souvisejícím životním ději. Máme samozřejmě možnost podléhat iluzi myšlenkového systému a nechat se neustále namotávat do různých vábiček a virtualizovat si svůj vlastní život skrze vlastní představy a související myšlenky, nicméně naše realita bude vždy odpovídat úrovni vibrace naší sebelásky.
Tam kde bychom měli všichni zapracovat na svých tvůrčích kvalitách jsou naše vztahy v rodinách, naše partnerské vztahy muže a ženy, kde by měli muži primárně z vlastní radosti tvořit pravidelně rozkoš na tělech žen, které by tuto tvorbu měli s radostí opětovat a každodenně přijímat a vítat.
Budmě tedy zodpovědní tvůrci, ne však v iluzích představ a myšlenek, ale v přítomném okamžiku v našem přirozeném životě, v našich vztazích a životním prostředí, kde jimi přirozeně jsme a máme být.

 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.