pátek 30. prosince 2022

Absence vlastní síly a moci

Sílá a moc každé duchovní bytosti vychází z jejího vlastního uvědomění, sebelásky a zodpovědnosti za vlastní život a rozhodování se v něm.
Pokud jsme se vzdali své vlastní zodpovědnosti a upadli do učících, nápravných rovin života, tak jsme automaticky ztratili svou vlastní sílu a moc a byly nám odebrány a uzamčeny související duchovní dary.
Stali jsme se obětmi vlastního přístupu k životu, bezmocnými, strachem prostoupenými a duchovně nemocnými.
Bytost bez vlastní síly a moci, odpojená od svého celistvého božství se bojí o sebe, o svůj vlastní život, je energeticky závislá, přehrávající se ve víru myšlenek, domněnek a přesvědčeních v nějaké přejaté dualitní iluzorní představě o sobě o svém vlastním životě, kde se skrze projevy ostatních učí sebelásce a odžívá si cyklicky důsledky svých rozhodnutí a chování z minulosti, které jí do tohoto aktuálního stavu a souvisejícího života dovedly.
Dostat se do vlastní síly znamená duchovně dospět, procítít, že už mám dost, že už takovýto život žít nechci a postupně se dostat do vlastní pocitové upřímnosti a souvisejícího přirozeného projevu a převzít za něj zodpovědnost.
Je potřebné následně zcela vystoupit z role oběti a přestat obviňovat ostatní za to, jak se v jejich přítomnosti a souvisejících projevech cítím, co se mi v životě děje, co prožívám s vědomím, že vše se mi dělo, děje je pouze a jen pro účel mé vlastní nápravy a poučení, kdy všechny tyto související prožitky jsou obrazem mé vlastní minulosti, mých vlastních hodnot, projevů a chování jak z minulých inkarnací, tak i ze soudobého života.
Absence vlastní síly je výhradně spojená s naučenými postoji a vzorci chování z výchovy od vlastních rodičů, kterými je naše síla a sebeláska soustavně potlačována a kde jsme si pro tento účel díky podmínečnému přístupu adaptovali spousty zákazů spojených s našim chováním, projevy a popisy našich pocitů a emocí.
Učili jsme se co se smí říkat a jak se máme na určitých místech a v určitých situacích chovat a projevovat, abychom naplnili očekávání a související diplomatické regule.
A tak jsme postupně díky vlastnímu strachu odevzdali sami sebe a vyměnili svou vlastní duchovní jedinečnost a souvisejícíc původ za vnějším světem podsunutou představu o nás, o tom jací jsme, jací bychom měli být, abychom si zasloužili pozornost a energetický příjem od ostatních, kteří jsou v této učící představě spolu s námi a prožívají si s námi jaké to je, nemít se rád, odmítat svou vlastní sílu a být bezmocný.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.