neděle 1. ledna 2023

Člověk Turaneusiam

Lidská rasa člověka byla stvořena jako původní božská, andělsko-kristovská a strážcovská.
Hlavním úkolem, který andělské lidstvo do vínku na počátku svého působení dostalo od svých stvořitelů, bylo uchránít ve svých tělech a svým životem v rámci evolučních cyklů ve Stvoření, vědění o prvotním božském Stvoření a všech svých duchovních darech a původních přirozených hodnotách a strážení komplexu mezidimenzionálních bran na Zemi před pravidelnými útoky vesmírných dravčích a parazitálních ras.
Původní lidská rasa byla rozdělena do 12ti kmenů, kde jednotlivé kmeny byly rozmístěny na Zemi do oblasti jedné z jejích 12ti čaker.
Díky vlastní naivitě a nezkušenostem, lidstvo v domovských vibracích Země mnohokrát ve svém úkolu selhávalo, utrpělo spousty porážek a postupně upadalo do hlubších a hlubších rovin svého duchovního úpadku a souvisejících životních vibrací, až do dnešní doby, kdy jsme zůstali silně odříznuti od své duchovní rodiny prožívající si své karmické poučení a související duchovní vývoj pod silnou nadvládou vesmírných dravců, respektivě jejich posluhovačů lidských hybridů, kde k nejrozšířenějším patří kříženci Annunaků a Neandrtálské pozemské opí rasy Leviatánců, více známých jako Ilumináti, kteří jsou rozprostřeni na Zemi ve vládnoucích elitách a rodových líniích šlechtické modré krve.
Hlavním a nejcennějším duchovním darem pro lidskou duši je její lidské tělo. Nic ve vnějším světě nedokáže vyvážit jeho původni hodnotu, možnosti a schopnosti, které na počátku duchovní cesty člověka nebyly dostatečně doceněny a uvážlivě využívány.
Zdravé lidské tělo s původní genetikou ve spojení s duchovní bytostí v kristovských vibracích je energeticky nezávislý naprosto jedinečný bioenergetický skvost neomezených možností.
Lidská genetika a související možnosti je to, co vždy lákalo vesmírné dravčí rasy a bylo hlavní motivací k různým genetickým pokusům a násilným křížením s lidskou rasou v minulosti s hlavním cílem, získat přístupové klíče do komlexu mezidimenzionálních bran na Zemi, které jsou součástí lidské genetiky.
Tak jak postupně upadala lidská duše, tak se rovněž vytrácely schopnosti a možnosti jejího lidského těla až do dnešní doby, kdy jsou lidská těla závislá na příjmu vnější energie skrze stravu, smrtelná, prolezlá nemocemi, karmickou zátěží, myšlenkovými vzorci a strachem.
Ztráta spojení s duchovní rodinou znamenala ztrátu kolektivní paměti a paměti vlastního původu, která byla postupně přeprogramována a přepsána přejatými a podsunutými účelově zmanipulovanými informacemi ze systému myšlení.
Lidstvo v dnešní době prochází spolu se Zemí obdobím hvězdného aktivačního cyklu, související transformací, duchovním probuzením a je vystaveno silnému tlaku a souvisejícím zkouškám.
Je více než potřebné aktivně věnovat pozornost svým pocitům, které nás spojují s naší nemocnou duší a našemu fyzickému tělu, které je potřeba aktivně zbavovat potlačených emocí, strachů a traumat.
Zbavit se napojení na systém myšlení a s ním spojených destruktivních myšlenkových vzorců, uzdravit si a dostat do bezpodmínečné lásky všechny své vztahy primárně rodové a partnerské.
Ať se ve vnějším světě děje cokoliv, je zde přítomen vyšší záměr a související podpora probudit člověka, aby opět zaujal své původní místo zde na Zemi ve svém těle při plnění svého původního poslání a souvisejících úkolů ve Stvoření.
Ruku v ruce je zde zároveň snaha vesmírných dravců, aby se člověk neprobudil, neprošel možností uzdravit se a přetransformovat zpět do vyšších vibrací pozitivního života a souvisejícího vědomí, ale zůstal zdrojem jejich energetické obživy a definitivně podlehnul strachu, systémovým hodnotám a myšlenkovým programům.
V této souvislosti se zde tedy nacházejí dva primární životní proudy a dvě prolínající se reality, které se budou od sebe v následném období citelně oddělovat a vtahovat do sebe ty, kteří se pro jednotlivé cesty rozhodli.
Každý člověk je individálně veden, proto není potřeba se bát, že mi něco uteče, ale je potřeba vědomě reflektovat to, co se mi v životě děje, své vlastní hodnoty, své vlastní pocity a duchovní signály, které každého kalibrují a vedou zpět na cestu návratu do vlastní přirozenosti a souvisejícího původního života.



 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.