pondělí 2. ledna 2023

Člověk a opice

Člověk se nevyvinul z opice, ale byl stvořen jako čistá vesmírná rasa vysokými božskými inteligencemi (ET rasami z HU-5, Harmonický vesmír 13-15D).
Vyšší opice vznikly degenerací lidských předloh působením
dravčích ras, kdy si z lidského genomu vyštěpily potřebné sekvence, aby si mohli vyrobit své pracovní otroky (např. pro těžbu zlata v afrických dolech pro Anunnaki ze Siria A).
Tyto úpadkové formy pak dále degenerovaly a křížily se s vývojovými větvemi původních opicoidních forem (nižší opice).
Byla snaha evolučně pomoci otrockým formám a obnovit v nich potenciál možnosti duchovního vzestupu.
Proto byl bytostmi Strážců spuštěn bio-regenezní hybridizační program (155 000 př.n.), kdy se pomocí genového inženýrství zkombinovaly části genetické předlohy DNA andělského lidstva a části předloh tvora Lulcus (Neandrtálec), což byla anunnacká otrocká forma a nesla genetiku padlých ras (Anunnaci, Drakoniánci, Reptiliánci).
Hybrid byl tisíce let vyvíjen a postupně se jeho evoluční předloha povýšila na čtyři stupně Kromaňonce. Poslední páté povýšení pak bylo až na úroveň Homo Sapiens-1.
Tento tvor připomínal Člověka, protože od něj měl zapůjčenu část jeho genetiky, 5 nízkých vláken lidské DNA. Avšak výhradně sloužil jako inkarnační vozítko pro ne-lidská dravčí vědomí za účelem jejich vlastní regenerace ('genetická rohožka') a duchovní nápravy.
Díky kompatibilitě jeho nízkých vláken s lidským genomem byl schopen se biologicky křížit s lidmi, což však nebylo původním záměrem tohoto projektu.
Tato možnost byla Dravci zneužita a jejich vědomí se plným proudem inkarnovala do množící se hybridní rasy. Přemnožili se takovým způsobem, že převálcovali na Zemi původní lidské rasy, získali přímý vliv na pozemské planetární dění, jejich technologie a znalosti.
To vedlo až k tragickému pádu Atlantidy a destrukci kristovských hodnot na celé planetě dotlačené na hranici pádu. Výsledkem byl kolaps předešlého Hvězdného aktivačního cyklu, instalace dravčích PIN-sítí na Zemi (Pylon Impant Network - PIN). Nejsou přirozenou součástí planety a byly zde uměle vybudovány a instalovány mimozemskými rasami za účelem kontroly a řízení provozu a také
ovládání Chrámového Komplexu Země.
Dále došlo k zreverzování předloh Země, doba strašného temna přes 20 tis. let, která trvá dodnes, kdy v rámci dalšího Hvězdného aktivačního cyklu kulminuje.
Mezitím byly vyvinuty pokročilé lidsko-dravčí hybridní formy, které umožňují přímé inkarnace dravčích vědomí do lidských těl, bez možnosti to vizuálně rozeznat (Obličejová mutace). Tyto ne-lidské bytosti tvoří "Dravčí stínovou vládu světa" a její nástroje pro ovládání planety.
Nehledejte ve všech lidech člověka, všichni lidé nejsou lidské duše.
Pro představu, na Zemi je inkarnováno cca 800 miliónů původních lidských duší, zbytek jsou duše dravců a padlých ras z jiných souhvězdí.
Každopádně i v aktuální situaci a souvisejícím nastavení je zachováná absolutní spravedlnost života v souladu se zákony božího řádu a každému je umožněna taková spravedlivá duchovní cesta pro kterou se on sám svými volbami rozhodnul.


 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.