čtvrtek 19. ledna 2023

Názor, pravda a uchopitelnost

Názor, náhled na sebe, na vlastní život by měl přirozeně vycházet z vlastního uvědomění a z vlastních životních zkušeností navazující na naši sebelásku a sebehodnotu.
Díky pokřiveným naučeným postojům a energetickým závislostem je pro spoustu lidí přirozené, přejímat si pro účel získávání pozornosti a tím i související energie, názory ostatních bez vlastní zkušenosti a tím na sebe poutat pozornost těch, které související vibrace přitahují.
Ruku v ruce s názorem jde pravda, která je ve své podstatě věčná a neměnná. Zatímco názor se postupným duchovním vývojem mění, pravda zůstává vždy stejná.Pravdu tedy ve své podstatě nelze změnit, ani předělat, ani ohýbat, pouze si jí lze skrze iluzi myšlení představit a přehrát nabízenými způsoby nepravdy. Pravda je ustanovením, zákony, definicí toho co znamená Bůh, tedy vědomí a s ním spojená duchovní bytost ve stavu Boha a s tímto spojený projev, tvoření, rozhodování se a chování vůči ostatním stvořeným a projeveným bytostem.
Každá duchovní bytost, která je pravdivá, žije tedy v pravdě, musí výt v souladu se zákony božího řádu a tím i se svou vlastní přirozeností.

Díky tomu i její názory a životní projevy se opírají o pravdu, jsou tedy pravdivé, přirozené, přirozeně hmatatelné a uchopitelné.

Uchopitelné je vše co jsme schopni sami prožívat a manifestovat v našem těle a skrze něj také v naší realitě.
Abychom mohli formovat pravdivost našich vlastních názorů, musíme přijímat uchopitelné inspirativní informace a ověřovat si je vlastní zkušeností, vědomi si toho, jaká je původní pravda ve své podstatě a to je vždy tím, že jsme s ní ve spojení skrze naše duchovní vedení.
Pravda je tedy stavem božství a s ním spojeným přirozeným životem a souvisejícími hodnotami.
Pokud ztratíme kontakt s pravdou, znamená to, že jsme ztratili kontakt se svou duchovní podstatou, se svým božstvím, se svým duchovním vedením a tím se naše názory staly nepravdivými, smýšlenými a neuchopitelnými pro náš přirozený růst.
V takovémto případě se cyklíme v nepřirozeném učícím stavu, souvisejícímím životním prostředí, ve vlastní oddělenosti od vlastní duchovní podstaty a prožíváme si související zkušenosti a poučení o tom, jaké to je, nebýt v souladu s Bohem a jeho zákony a učit se nebýt v pravdě skrze vlastní chybování.

 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.