středa 4. ledna 2023

Vesmírné dravčí rasy: Annunaki

"Siriánské Annunaki" jsou potomci, děti padlých andělských legií Annu-Elohim.
Annu-Elohim je rebelující odnož původních kristovských stvořitelských kolektivů Anyu a Elohei-Elohim z 12D.
Název Annunaki znamená v překladu z Anuhazi jazyka "Pomsta Annů".
Tato pokročilá biologická humanoidní rasa byla vytvořena Annu-Elohimy před cca 560 milióny let jako pomstychtivá reakce na novou humanoidní strážcovskou rasu člověka Orafim (předchůdci, rodiče pozemské lidské rasy Turaneumsiam) za účelem jejího pronásledování, zničení a ovládnutí komplexu hvězdných bran ve Stvoření s konečným cílem zavést v něm vlastní řád neakceptující Zákon Jednoty a přirozené principy života v souladu s celkem.
V bibli jsou Annunaki zmiňování jako Nefilimové a jejich domovskou planetou na kterou byli postupně vyhoštěni je Nibiru.
Annunaki zdědili od svých předků Annu ("Páni") touhu a záměr ovládnout časoprostor a postavili se na stranu padlých andělských legií zvaných Odpůrci Zákona Jednoty. Do našeho světa přinesli mimo jiné pozemské měření času a související druhy kalendářů s cílem odchýlit lidstvo od původního přirozeně vnímaného života a docílit možnosti využívat počítání a měření času k odvedení pozornosti od cyklických období Hvězdných aktivačních cyklů a souvisejících možností vzestupu vědomí duchovních bytostí.
Jako pámatku tohoto zásáhu dnes můžeme vidět na každém kostele název "Anno Domini" "Páni času" nebo zkráceně A.D., který je dnes používán k datování s použitím překladu n.l. "Náš letopočet", kde tím "Náš" je myšleno časový systém nadvlády Annunaků a zmanipulovaná historická časová osa vývoje "před n.l." našich dějin v minulosti.
K nejvýznamějším aktérům z rodiny padlých Annunaků je bezesporu padlý kolektiv Metatrona s ním spojené různé reverzní kódování a technologie na energetické vytěžování a implantace souvisejících programů do tělesných předloh duchovních bytostí.
Dalším je původní člen MCEO Nibiriánský Annunaki Thovt, který působil v době Atlantidy a podílel se na šíření souvisejícího učení a bio-regenzním programu hybridních ras. Jeho zrada, kolaborace a
postavení se na stranu rebelujících Annunaků, způsobila útočnou invazi Annunaků na Zemi a s ní spojenou katastrofální explozi a potopení většiny atlatských ostrovů. Po této události Thovt utekl do Egypta a původní MCEO učení vydal za své ve formě dnes známých Smaragdových desek.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.