čtvrtek 19. ledna 2023

Náboženský kříž

Náboženský kříž s jednou dlouhou stranou směřující dolů nebo nahoru je symbolikou meče, boje, oddělenosti, nesouladu, utrpení, odporu vůči původnímu božímu řádu a na těchto hodnotách postavené víry a dogmatických náboženských nauk, které tento model učení Anti-Krysta šíří.
Z technického hlediska je náboženský kříž kódovým symbolem pilotní anti-krystovské frekvenční technologie BEAST, což je silný a průrazný D-13-Reverzní (překrucující) energetický proud zvaný Modrý Plamen, která slouží k okrádání, odsávání životní energie z cílových nevědomých objektů a směřuje jí k jejímu zdroji, který tento proud vysílá a získanou energie v sobě hromadí.
Lidem se prodává tento symbol jako Modrý plamenný meč smrti Archanděla Michaela (padlá démonická bytost), který v základu slouží jako přirozená anténa, zesilovač a vysílač frekvencí BESTu.
Je používán pro poškozování tělesných předloh věřících, zejména v křesťanském náboženství.
Proto je kříž také klíčovým prvkem v kostelech, na původních silových místech a vrcholech kopců a hor, kde se v hojných počtech umisťují dodnes. Kříže zde fungují jako kotvící místa a energetické zesilovací čočky těchto bezbožných energií.
Původní kříž vycházejí z krystických (kristovských) rovin života a souvisejících prvotních, přirozených hodnot života ve Stvoření, je rovnostranný a symbolizuje věčnou prvotní trinitu Duch + Matka + Otec a s tímto spojený přirozený život v jednotě se Zdrojem všecho bytí a souladu s původními principy Zákona Jednoty ve Stvoření.


 

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.