čtvrtek 19. ledna 2023

Originalita

Originalita neboli jedinečnost je jedním z výchozích atributů projevené existence. Bůh Stvořitel není idiot, aby stvořil dvě stejné věci skrze které si chce prožívat stejné prožitky sebe sama a proto je každé vydělené vědomí a s ním spojená duchovní bytost a její hmotný projev naprostým unikátem v celém Stvoření se svou identitou, záměry poznání, duchovními dary a naplánovanou cestou sebepoznávání se ve vlastním životě reflektující výchozí jedinečnost svého Stvořitele.
V naší realitě tedy není žádná věc stejná i když na první pohled můžeme nacházet určitá podobenství, nicméně vnitřní struktura, každé duchovní bytosti, jejího těla, pozice v duchovním stromu, čas manifestace, demanifestace v realitě a další atributy každého materiálně projeveného vědomí jsou vždy odlišné.
Každá duchovní bytost je tedy jedinečná a její jedinečná cesta vede od počátku z rodičovského vědomí do prostoru Stvoření ve kterém si prožívá svou vlastní jedinečnou životní zkušenost a poté se zase navrací zpět do sjednocení se svými duchovními předky až do počátku zdrojové existence.
Toto vše se děje skrze cyklický spirálovitý fázovací proces duchovní evoluce, který sjednocuje aktuální stav všech vědomí, všech účastníků Stvoření synchronicitami, které v každém okamžiku propojují každou jedinečnou bytost se všemi ostatními do jednotného, jedinečného obrazu, projevu Boha, nejvyššího Stvořitele, který si sám sebe takto v každém okamžiku představuje a skrze vše v sobě stvořené a projevené prožívá a uvědomuje ve věčnosti bytí své vlastní existence.
Je tedy dobré si uvědomit, že každý z nás je naprostým unikátem a vše potřebné pro svůj vlastní šťastný a spokojený život již v sobě od počátku svého stvoření má a může kdykoliv využit, pokud si to dovolí a zbaví se všeho co mu brání v tom si všechny své duchovní dary obnovit, skrze ně se projevit a ukázat s radostí všem ostatním kolem sebe svou jedinečnost.



 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.