úterý 10. ledna 2023

Struktura Stvoření

Veškerá projevená existence existuje v plazmatickém poli vědomí Centrálního Zdroje zvaném "Ah Yah" oceán v multidimenzionálních strukturách zvaných Stvoření (EFFI, též Kosmická vejce).
Tyto stvoření si můžeme představit jako samostatné plovoucí ostrůvky ve kterých probíhají nezávislé individualizované procesy sebepoznávání.
Základní konfigurační strukturou každého takového Stvoření je tzv. Tri-Veca, trojbuňka posvátné gemotrie (Prvotní Věčná Trinita).
Tri-Veca je složená z následujících částí: Duch (neutrální polarita) + Matka (polarita ženská, magnetická, kontraktivní) + Otec (polarita mužská, elektrická, expanzivní).
Symetrické uskupení struktury všech třech buněk je zobrazeno na přiloženém obrázku.
Každé Stvoření plující v plazmě Centrálního zdroje je podle energetických proudů rozděleno do dvou hlavních částí.
První je tzv. "Interní část", kde probíhají pouze procesy a projevy bez možnosti svobodné vůle a druhá "Externí" část od úrovně KosMayah viz. obrázek, kde probíhá možnost svobodné vůle a individualizované tvorby na základě implementovaných rozhodovacích systémů (systém dohledu - duchovní vedení, systém karmy).
Dále je na obrázcích znázorněn zjednodušený průřez Stvoření s popisy jednotlivých částí a jeho následná 2D dekompozice do úrovně KosMayah obsahující buňky Kosmosů se strukturami Kosmických matrixů.
V jednom z těchto Kosmických matrixů se nachází naše multidimenzionální matice života a související hmotná realita ve které si aktuálně jako lidstvo prožíváme náš život na Zemi.
Jen pro představu o komplexitě, v každém Stvoření existuje souběžně 12096 takovýchto Kosmických matrixů ve kterých probíhájí nezávislé duchovní evoluce individualizováných částí vědomí.
Nás bude nicméně primárně zajímat náš Kosmický matrix a jeho hlavní struktura.
Kosmický matrix si můžeme představit jako osmipatrový dům, kde seshora první tři patra tvoří tzv. Energetický matrix a každé z nich obsahuje jeden harmonický vesmír. V tomto prostoru, v jednotlivých vesmírech pobývají rodičovská vědomí bez hmotného projevu, kterým se říká "Vzestoupení mistři".
Nižších pět pater této budovy tvoří tzv. Časové matrixy a s nimi spojených pět dimenzionálně oddělených harmonických vesmírů,
kde v prvním patře pobývají kolektivy tzv. Světelných bytostí, stvořitelů života (13 - 15D) a oproti tomu v posledním patře a souvisejícím harmornického vesmíru a s ním spojené uhlíkové realitě (1 - 3D) se aktuálně nacházíme jako lidstvo v našem duchovním vývoji, transformaci a mezidimenzionálním posunu do vyššího patra harmonického vesmíru (4 - 6D).
Náš vesmír a tři další patra nad ním je součástí tzv. 12ti dimenzionální časové matice života (1 - 12D), kde probíhají životní děje a související duchovní vývoj v různých materiálních realitách.
Pro zajímavost najdete mezi přiloženými obrázky i aktuální kosmickou adresu Země s popisy jednotlivých do sebe zanořených struktur Stvoření.











 


 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vážený čtenáři,
vkládej prosím komentáře a dotazy pouze týkající se tématu článku s vědomím, že mají obsah článku rozšířit a informačně a názorově obohatit pro další čtenáře.
Komentáře obsahující spam a negativní narážky bez odůvodnění, budou mazány.
Děkuji za pochopení.